Oldal kiválasztása

Mikulásvonat Füreden

Szerző: | 2023-12-07.

Mikulásvonat érkezik Balatonfüredre december 9-én, szombaton. A tavalyi évhez hasonlóan a Mikulás a rénszarvasait ezúttal is az ünnepi díszbe öltöztetett kisvonatra cseréli.

A Huray-villák hangulatosan feldíszített kertjében lehetőség lesz beszélgetni a Mikulással, de közös fotót is lehet készíteni vele. A kertben gyerekdisco, lufihajtogatás, népi fajátékok, arcfestés és csillámtetoválás várja a gyerekeket, lesz meleg tea, (a szülőknek forralt bor), pogácsa és zsíros kenyér.

A Mikulásvonat felszállási pontjai:
10.00 Köztársaság úti lakótelep, CÉL üzletház
10.30 Vásárcsarnok parkolója
10.45 Balatonarács, Hősök tere (Szent Benedek Iskola mellett)
Végállomásra érkezés 11 órakor lesz a Tourinform Iroda kertjébe (Huray-Villák, Blaha Lujza utca 2.)

A Mikulásvonat a rendezvényről természetesen haza is viszi a gyerekeket. A vonatok indulási időpontjai: 12.15, és 12.45. A megállók a felszállási pontokkal megegyezőek lesznek.

A rendezvényen a részvétel és az ételek-italok fogyasztása egyaránt ingyenes. A rendezvényre önállóan, a kisvonattól függetlenül is érkezhetnek a látogatók.

Szervezők: – Balatonfüredi Turisztikai Egyesület, Balatonfüred Város Önkormányzata, Gáspár Ákos önkormányzati képviselő – A balatonfüredi kisvonatot üzemeltető Bablena család – Karácsony család.

Támogatók, akik hozzájárultak az esemény létrejöttéhez: – Az egyik kisvonatot biztosító Hinger család – Angyal András (Andy Kraft – Véninger Róbert, Füredi Zöld Ász Kft – Zacc és Moha – Zelna Borászat – Larus Cafe Bar – VV 0-24 Service Team Kft – Antal Renáta ER2 Salon – Csermely és Társa Kft – Mamma Mia Gyorsétterem – FüredGym – www.hajotakarsz.hu – OOK-Press Kft – Fazekas Insped Kft – Bökő Pince – Piffáth Pincészet – Tűzvirág hajszalon – Csopak Község Önkormányzata.

 

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004