Oldal kiválasztása

Síiskola féláron

Szerző: | 2023-12-07.

Az önkormányzat támogatásával három hónapon keresztül (december, január, február) minden balatonfüredi lakos, összesen négy alkalommal, féláron veheti igénybe a Forrás Sportparkban működő síiskola sí illetve snowboard oktatását.

– Fontosnak tartottuk, hogy a balatonfüredieknek kedvezményes lehetőséget biztosítsunk itt is a sportolásra, hogy megismerhessék a Forrás Sportpark kínálta lehetőségeket. Igyekszünk kedvezményeket nyújtani a helyieknek, most az önkormányzat támogatásával a Füredi Síiskolában életkortól függetlenül bárki megismerkedhet a síelés és a snowboard alapjaival – válaszolta kérdésünkre Holczer András alpolgármester.

A Balatonfüredi Síiskola célja, hogy olyan rendszeres sportolási lehetőséget nyújtson gyermek és felnőtt tanítványai számára, ahol kellemes környezetben, szórakoztató formában ismerkedhetnek meg a téli sportágak alapjaival.

A Forrás Sportparkban lévő, felvonóval és világítással felszerelt, korszerű műanyag pálya időjárástól függetlenül kiváló lehetőséget biztosít a kezdők és haladók számára egyaránt.
Szakképzett oktatók 55 perces órák keretében a helyes sí- és snowboard technika mellett a biztonságos lesiklás és liftezés szabályait is megtanítják.
Kezdő, középhaladó és haladó, egyéni illetve csoportos órák is indulnak, az oktatás egész évben elérhető.

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004