Oldal kiválasztása

Fejlesztik a város ivóvízellátását

Szerző: | 2024-01-10.

Az aszályos időjárás miatt az elmúlt években jelentősen csökkent a város térségében található források vízhozama, van amelyik szinte teljesen kiszáradt. A források a város ivóvízellátásának mintegy harminc százalékát biztosítják, ezért a 178 millió forintos állami támogatás segítségével, a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. beruházásokat indít. Az összesen 371 millió forintba kerülő fejlesztés révén növelik a város ivóvíz biztonságát - hangzott el a sajtótájékoztatón.

Új kutak fúrásával részlegesen biztosítják a hiányzó víz mennyiséget. Ez az első lépés a tervezett átfogó fejlesztésben, amelynek később része lesz a belterületi vízhálózat megújítása is – hangzott el a sajtótájékoztatón, amelyről a Füred Tv készített felvételt.

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

Moszkító

2024.07.15.

Megtörtént a legutóbbi szúnyoggyérítés? Ismerősi körben senki sem látta a járművet, és érzésre sem lett kevesebb szúnyog.

pénz

2024.07.15.

Iszonyú drága a Balaton! A covid óta háromszorosára emelkedtek az árak a fizetések meg alig változtak. Füred megfizethetetlen. Úgy látom,…

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart