Oldal kiválasztása

Ismét lehet jelentkezni a Virágos Balatonfüredért mozgalomra

Szerző: | 2024-04-11.

A városszépítő lakossági akcióra a szabálytalanul jelentkezők miatt, korlátozott számban, újra lehet regisztrálni, április 12-én, pénteken.

A városszépítési hagyományok valamint az eddig elért eredmények folytatásaként idén ismét elindul a Virágos Balatonfüredért mozgalom. A cél változatlan: a város egyre ápoltabb és vonzóbb legyen. A hagyományoknak megfelelően a balatonfüredi ingatlan és lakás tulajdonnal rendelkező bejelentett állandó lakosok és a városi intézmények támogatott virágvásárlási lehetőséget vehetnek igénybe.

A mozgalom keretében az önkormányzat a jelentkezések sorrendjében a lakosságot maximum 1300 főig, személyenként 4 ezer forinttal, és 15 városi intézményt, 20 ezer forinttal tervezi támogatni. 

FRISSÍTÉS!
Az önkormányzat újra megnyitja a regisztrációs lehetőséget a Virágos Balatonfüredért mozgalomra! A támogatott virágvásárlásra április 12-én, pénteken, 10 órától lesz újra lehetőség,  itt a honlapon.

Az előző regisztrációnál többen szabálytalanul jelentkeztek, voltak, akik mindkét kertészetet bejelölték, voltak, akik többször is jelentkeztek és voltak, akik egy címről minden családtagot regisztráltak. Őket a rendszerből törölték, így 170 regisztrációs hely maradt szabadon.
Jelentkezni ezúttal is kizárólag elektronikusan lehet. A jelentkezési lehetőség a megadott határérték elérése esetén automatikusan lezárul.

A támogatott virágvásárlási lehetőséget abban a kertészetben lehet igénybe venni, amelyet a jelentkezési lapon bejelöltek.
A Sylvestris Kertcentrumban április 13-tól, a Balaskó kertészetben pedig április 15-től lehet ezt megtenni egészen május 15-ig.

A virágvásárlási támogatást igénybe vevőknek, vásárláskor, személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal és lakcímkártyával igazolniuk kell, hogy balatonfüredi állandó lakosok és ingatlanonként csak egy személy, a regisztrációban megjelölt kertészetben veheti igénybe a támogatást.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Albina

2024-05-19. 18.00 Zsidó Kiválóságok Háza

Színházi előadás.

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004