Oldal kiválasztása

Új helyen a Groupama Biztosító

Szerző: | 2024-05-22.

Új helyre költözött Balatonfüreden a Groupama Biztosító. A Somogyi utca 1. szám alatti irodában impozánsabb környezetben, teljes körű biztosítási ügyintézéssel és banki szolgáltatásokkal várják ügyfeleiket.

Az ünnepélyes megnyitón jelen volt Alexandre Jeanjean, a Groupama Biztosító vezérigazgatója is, aki elmondta: a Groupama immár 35 éve van jelen az országban, a mintegy kétmillió ügyfelükkel mára a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltak.

Kanczler Zsolt, a Groupama Biztosító veszprémi üzleti igazgatója hangsúlyozta: az új helyre költözött irodájukban mind a vállalati, vállalkozói, mind a lakossági ügyfeleiknek teljes körű termékpalettával állnak rendelkezésükre az élet- és a nem-életbiztosítási területen egyaránt. A leginkább megfelelő biztosítási védelem kialakításához pedig személyes tanácsadással segítenek. Emellett az ügyfélszolgálati irodában banki szolgáltatások is elérhetőek. Az OTP Bankkal meglévő stratégiai együttműködésnek köszönhetően az ügyfeleknek a számlanyitáson kívül különböző hitelek, mint például CSOK, Babaváró kölcsön, lakáshitel, személyi kölcsön vagy akár bankkártya igénylésében is tudnak segítséget nyújtani.

A Füred Tv tudósítása:

Fotó: Szente Benjamin

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004