Oldal kiválasztása

Újabb ötcsillagos szálloda Füreden

Szerző: | 2024-06-04.

Megkapta az ötcsillagos minősítést a történelmi épületben működő, az Anna-báloknak is helyet adó, tavaly felújított Anna Grand Hotel. A hotel vezetőségének az a célja, hogy nemzetközi szinten is keresett, elismert szálloda legyen a Gyógy téren álló épület.

Az Anna Grand Hotel vezetőségének eltökélt célja, hogy közép-európai szinten is kiemelt turisztikai célpont legyen a város illetve maga a hotel, ennek az útnak egy újabb mérföldköve a most elnyert ötcsillagos minősítés – írták közleményükben.

Az ötcsillagos elismerés a szálloda különböző részeit érinti, beleértve az elegáns báltermet – amely az Angol kerttel együtt hagyományosan az Anna-bál otthona –, a szobákat, a lakosztályokat, a belső terek kialakítását, az étkezést és a wellnessrészleg szolgáltatásait, valamint azt a környezetet, amiben a szálloda működik 1786 óta. A megújult szállodáról itt írtunk korábban.

– Akár hétvégi kiruccanást, akár családi pihenést vagy éppen rendezvények és esküvők különleges helyszínét keresik az érdeklődők, célunk, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak vendégeink. Munkatársaimmal elkötelezetten dolgozunk azon, hogy a visszatérő és új vendégeinknek egyaránt páratlan vendéglátást és felejthetetlen élményeket nyújtsunk, amely egyet jelent az eleganciával és kényelemmel – mondta Szabó Szabolcs, az Anna Grand Hotel igazgatója.

Balatonfürednek eddig egy ötcsillagos szállodája volt, a LUA Resort, továbbá öt csillag superior besorolást kapott a Hotel Vinifera Wine&Spa.

Forrás:annagrandhotel.hu

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004