Oldal kiválasztása

Kiraboltak egy füredi vállalkozót

Szerző: | 2011-08-03.

Rendőrségi akciót szimulálva raboltak ki ismeretlenek egy balatonfüredi vállalkozót még hétfőn éjfél körül. Az álkommandósok jelentős mennyiségű készpénzt vittek el. A megyei főkapitányság fegyveres rablás bűncselekmény alapos gyanúja miatt indított az ügyben nyomozást.

 

A megyei főkapitányság sajtóügyeletese szerdán elmondta: a tettesek kommandós ruhához megtévesztésig hasonlító felszerelésben várták a Balaton étterem vezetőjét. Közölték vele, hogy bűncselekmény gyanúja miatt házkutatást tartanak nála. Futtató Norbert szólt arról is, hogy a „házkutatás” során az ismeretlen személyek a velük együttműködő férfinél és a házában lévő készpénzt elvették, lefoglalásra hivatkozva. A férfit megbilincselve beültették kocsijába, majd a házától néhány száz méterre leállították a járművet és kiszálltak a tettesek az autóból arra hivatkozva, hogy átadják őt kollégáiknak. Ezt követően távoztak a helyszínről. A sértett néhány perc múlva kiszabadult és a rendőrségen feljelentést tett a bűncselekmény miatt.

A tanúkihallgatások adatai alapján a rendőrség két 170-175 centiméter magas, valamint egy 185 centiméter magas, kisportolt, erős testalkatú személyt keres, akik rendkívül határozott fellépésűek.

A bűncselekmény tényét a sértett is megerősítette érdeklődésünkre, aki elmondta, hogy úgy tudja, a környéken történt már hasonló eset. A férfi több évtizede dolgozik a vendéglátóiparban, de nem érte még ehhez fogható atrocitás. Az üggyel kapcsolatos kérdéseinket a férfi elhárította arra hivatkozva, hogy dolgozni szeretne.

Forrás: naplo-online, MTI

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Adj vért Balatonfüreden!

Az ország hét városában véradási akciót tartanak szeptember utolsó hétvégéjén. Balatonfüred az egyik helyszín.

Közel ezren tekertek

A zord időjárás ellenére a BalatonFondón közel ezren indultak el.

Sokan költöttek Füreden

Több mint 9 milliárd forintot költöttek a K&H SZÉP-kártya birtokosok, a top 3 nyári helyszín között ott van Füred is.

Mert ha elindul a vonat...

2024.09.26.

Biztos nem Belgrádba ment a kérdéses járat... Akkor nem, hogy 32 percet késett volna, hanem 32 perccel előbb érkezett volna…

MÁV

2024.09.25.

A 32 perc az még csak lóf... sem. Ez tényleg így van. Bármit csak akkor lehet szóvá tenni, ha 120…

soha többet vonat!!!

2024.09.25.

Több éve vonatoztam utoljára és hétfőn egy világ dőlt össze bennem! a 13,05-ös tapolcai vonat 32 perces késéssel indult Füredről,és…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bmw
Mvm Cmyk Emblem Mg
Szerencsejáték Zrt
Bahart