Oldal kiválasztása

Magabiztos győzelem

Szerző: | 2011-10-08.

A Balatonfüredi KSE férfi kézilabda együttes magabiztos, 23:31-es győzelmet aratott szombat késő este Luxemburgban, a Berchem otthonában. Az EHF Kupa második fordulójában idegenben szerzett nyolc gólos előnnyel a füredi csapat komoly lépést tett a továbbjutásért. Jöhet a visszavágó.

 

A csapatban végül Sandrk, Pásztor, Salamon és Tombor is játszott, mégis a mérkőzés legjobbja, a mindössze 19 éves balátlövő Zdolik Bence volt, aki egymaga az együttes góljainak több mint harmadát (11) szerezte.

A meccs előtt mindenki bízott a győzelemben. Csima László, a csapat elnöke úgy fogalmazott: magabiztos továbbjutást vár, csalódott lenne, ha nem kettős győzelemmel mennének tovább a harmadik körbe – áll a BKSE honlapján.

A kevesebb mint ezer lelket számláló luxemburgi település együttese hazájában ötszörös bajnok, legutóbb 2006-ban nyert aranyérmet.

A 32 közé jutásért vívott párharc visszavágóját jövő vasárnap rendezik a füredi csarnokban.

Korábbi írásunk

A tavalyi sikeres sorozat után immár második nemzetközi kupaszereplésén vesz részt a füredi férfi kézilabda klub. Az NB I-es együttes ezúttal Luxemburgba utazott, ahol az EHF Kupa második fordulójában a Berchem lesz az ellenfél. Továbbra is sok a sérült, ám Sótonyi László edző így is továbbjutást remél.

A csapat az egész napos utazás után pénteken nem edzett, így csak a mérkőzés napján, délelőtt tartott Sótonyi László vezetőedző egy tréninget. Jó hír, hogy Josip Sandrk horvát átlövő sérülése sokat javult, információink szerint pályára is lép majd szombat este. A hiányzók közül Lelkes Gábor biztos nem szerepelhet, Salamon Ádám játéka pedig kérdéses.

Mint ismeretes a Balatonfüredi KSE a bajnokságban elért ötödik helyezése révén nem lenne jogosult a nemzetközi kupában való indulásra, ám a PLER KC és a Ferencváros egyesülése miatt lehetőséget kapott a nemzetközi megmérettetésre.

A szombaton 20 órakor kezdődő mérkőzésről itt a honlapon beszámolunk.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Adj vért Balatonfüreden!

Az ország hét városában véradási akciót tartanak szeptember utolsó hétvégéjén. Balatonfüred az egyik helyszín.

Közel ezren tekertek

A zord időjárás ellenére a BalatonFondón közel ezren indultak el.

Sokan költöttek Füreden

Több mint 9 milliárd forintot költöttek a K&H SZÉP-kártya birtokosok, a top 3 nyári helyszín között ott van Füred is.

Mert ha elindul a vonat...

2024.09.26.

Biztos nem Belgrádba ment a kérdéses járat... Akkor nem, hogy 32 percet késett volna, hanem 32 perccel előbb érkezett volna…

MÁV

2024.09.25.

A 32 perc az még csak lóf... sem. Ez tényleg így van. Bármit csak akkor lehet szóvá tenni, ha 120…

soha többet vonat!!!

2024.09.25.

Több éve vonatoztam utoljára és hétfőn egy világ dőlt össze bennem! a 13,05-ös tapolcai vonat 32 perces késéssel indult Füredről,és…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bmw
Mvm Cmyk Emblem Mg
Szerencsejáték Zrt
Bahart