Balatonfüred az okostelefonokon

Balatonfüred, minden, ami Balaton névvel okostelefon-alkalmazás készült a városról. A kulturális-turisztikai útikalauzként használható modern program hasznos útitárs, amely virtuálisan megeleveníti ezt a különleges várost, ahol egyszerre van jelen a történelem, a kultúra, és a mediterrán életérzés. Az alkalmazás a térségben elsőként egy tágabb balatoni kínálatot is nyújt.

Összesen 130 nevezetességet, intézményt, vendéglátóhelyet, turisztikai látványosságot és szolgáltatást mutat be ez a modernkori bedekker. Több száz fénykép, köztük archív felvételek illetve tucatnyi videó és hangfelvétel illusztrálja a város kínálatát. Műemlékek, strandok, szórakozóhelyek, borászatok és programok egy helyen.

A nevezetességeket, vendéglátóhelyeket megnézhetjük térképen, és útvonalat tervezhetünk hozzájuk. Az egyes helyeket elmenthetjük a kedvencek közé, de a legnépszerűbb tartalmakat is láthatjuk. Kereshetünk szállást, válogathatunk a sport és szabadidős tevékenységek között, kiválaszthatjuk kedvenc kávézónkat, éttermünket, vagy egyszerűen csak tájékozódhatunk a város kínálatában. Az adatokban kereshetünk bármilyen szóra és kategóriák szerint. Egy kattintással elérhetők a látnivalók weboldalai, olvashatjuk a város legfrissebb híreit (Facebook), megnézhetjük a legújabb fényképeket, videókat illetve az aktuális programokat.

A várost bemutató, folyamatosan bővülő alkalmazás valamennyi okostelefonra Balatonfüred néven ingyen letölthető!
Ne maradjon ki, éljen a lehetőséggel, töltse le az új virtuális kalauzt.

Android készülékekre itt.

iPhone, iPad készülékekre itt.

Windows Phone-ra.

Íme Balatonfüred QR kódja. Ha beolvassa ezt a kódot okostelefonjára egy QR-reader alkalmazás segítségével, a készülék azonnal megjeleníti a Balatonfüred alkalmazás elérhetőségét.

Hozzászólások lezárva.