Oldal kiválasztása

Agora

Mi tekintettel vagyunk a személyiségi jogokra, elutasítjuk a gyűlöletkeltést, a rágalmazást. Kérjük, hozzászólásában tegyen így Ön is! Fenntartjuk a jogot mindazon hozzászólások visszautasítására is, amelyek valamilyen faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, illetve durva kifejezéseket vagy személyes adatokat tartalmaznak. A kulturáltan megfogalmazott, jobb esetben érvekkel alátámasztott kritikáknak helyet adunk, külön örülünk, ha mindezt nevével együtt vállalja a komment író. A vádaskodó, indulatos és személyeskedő hozzászólásokat azonban nem közöljük.
Megosztás

2 941 hozzászólás

 1. És ráadásul annyira szép zöld, hogy csak na. De a lényeg, hogy a turizmus nem cél, hanem eszköz. Az egyik meg szentesíti a másikat, illetve Füred esetében mindegyik saját magát és az illetékeseket szentesíti. Ez már tényleg szégyellnivaló, gyalázatos és botrányos.

  Válasz
 2. Örülök a francia filmeknek, de egyébként is a Balaton moziban rendre vetítenek jó filmeket, amik kilógnak a szokásos pláza kínálatból. Maradjon is így! Sokkal jobb Füreden mozizni, mint pl Veszprémben.

  Válasz
 3. Füreden, és néha Veszprémben is sokat gyalogolok. Amit közben megtapasztalok az elektromos rollerrel közlekedők részéről, az hajmeresztő és sokszor életveszélyes is. Alig találkozni csak félig is normális rolleressel. Nincs itt valamiféle közlekedési szabályzat, hogy mit lehet és mit nem? ezeknek az alakoknak legalább 80%-a vagy őrült vagy kamikáze-típus. Valószínűleg nem lehet őket ész-érvekkel sem meggyőzni. Hallottam nagyon hatásos és drasztikus megoldásról, de az itt nem jelenne meg. Meddig kell még félni a járdákon, meg játszótereken, stb. ezek miatt? hány sebesült vagy netán halott után esik le a tantusz a bürokraták fejében, hogy tenni kéne valamit?? nagyon sokszor múlik centimétereken, hogy az embert ne gázolják el, illetve, hogy ezek fiatalok ne essenek ki egy autó elé. (őket is sajnálnám!)

  Válasz
  • 2023 októberéből találtam utolsó hírt, akkor azt írták, készül – a jó munkához pedig ugye idő kell… Ha valakinek van frissebb információja, jöhet. Sajnos azonban részben meg is válaszolta saját kérdését, mikor azt írta, hogy ezeket nem lehet észérvekkel meggyőzni. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy akkor ne is legyen KRESZ, hanem, pont ellenkezőleg, nagyon is legyen, viszont ne csak elméletben legyen, hanem a gyakorlatban is és a hülyéket nagyon is büntessék meg és akkor kivételesen ész helyett győzzön az erő és a büntetés – amíg ugyanis semmilyen következménytől nem kell félniük, nyilván röhögnek mindenkinek az arcába és azt csinálnak, amit akarnak. És ennek nemcsak az e-rollerekre kellene vonatkoznia… Azt nem tudom, hogy egy város saját jog- és hatáskörén belül alkothat-e szabályokat, amik csak rá vonatkoznak, de ha valamilyen mértékben igen, meg kéne próbálni.

   Válasz
   • Párizs pld. kitiltotta

    Válasz
   • 2018. óta van ilyen rendelet Balatonfüreden, csak senki nem ellenőrzi.”A tiltó rendelet az önegyensúlyozó járművekre, az elektromos vagy más gépi meghajtású közlekedési, sport, vagy szabadidős eszközökre (hoverboard, elektromos gördeszka, elektromos roller) vonatkozik. Aki a város tulajdonában álló, a 71-es számú főút alatti gyalog- és kerékpárutakon, járdán, parkban, egyéb a közforgalom elöl elzárt közterületen az említett járművel közlekedik és azt nem gyalogosan tolva vagy kézben tartva halad, százötvenezer forintig terjedő közigazgatási bírsággal vagy 50 ezer forintos helyszíni bírsággal sújtható – tartalmazza az új rendelet.”

    Válasz
    • Köszönöm az információt! És egyben nagyon gratulálok az illetékeseknek.

     Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Programok

Retro páholy

2024-03-15. 19.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Sikerfilmek slágerei.

< 2024 >
Február
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   

Hírek, Agora

Hírek

Rajzpályázat

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek” címmel rajzpályázatot hirdet a Karitáció Alapítvány.

Agora

 • Hát csak nem már megint egy átkozott szálloda?2024-02-23 16.27AgoraÉs ráadásul annyira szép zöld, hogy csak na. De a lényeg, hogy a turizmus nem cél, hanem eszköz. Az egyik
 • Rendelethez2024-02-23 16.24AgoraKöszönöm az információt! És egyben nagyon gratulálok az illetékeseknek.
 • mozi2024-02-23 15.58AgoraÖrülök a francia filmeknek, de egyébként is a Balaton moziban rendre vetítenek jó filmeket, amik kilógnak a szokásos pláza kínálatból.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Gazdabolt
Bahart
image004