Oldal kiválasztása

Agora

Mi tekintettel vagyunk a személyiségi jogokra, elutasítjuk a gyűlöletkeltést, a rágalmazást. Kérjük, hozzászólásában tegyen így Ön is! Fenntartjuk a jogot mindazon hozzászólások visszautasítására is, amelyek valamilyen faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, illetve durva kifejezéseket vagy személyes adatokat tartalmaznak. A kulturáltan megfogalmazott, jobb esetben érvekkel alátámasztott kritikáknak helyet adunk, külön örülünk, ha mindezt nevével együtt vállalja a komment író. A vádaskodó, indulatos és személyeskedő hozzászólásokat azonban nem közöljük.
Megosztás

2 937 hozzászólás

 1. Füreden, és néha Veszprémben is sokat gyalogolok. Amit közben megtapasztalok az elektromos rollerrel közlekedők részéről, az hajmeresztő és sokszor életveszélyes is. Alig találkozni csak félig is normális rolleressel. Nincs itt valamiféle közlekedési szabályzat, hogy mit lehet és mit nem? ezeknek az alakoknak legalább 80%-a vagy őrült vagy kamikáze-típus. Valószínűleg nem lehet őket ész-érvekkel sem meggyőzni. Hallottam nagyon hatásos és drasztikus megoldásról, de az itt nem jelenne meg. Meddig kell még félni a járdákon, meg játszótereken, stb. ezek miatt? hány sebesült vagy netán halott után esik le a tantusz a bürokraták fejében, hogy tenni kéne valamit?? nagyon sokszor múlik centimétereken, hogy az embert ne gázolják el, illetve, hogy ezek fiatalok ne essenek ki egy autó elé. (őket is sajnálnám!)

  Válasz
  • 2023 októberéből találtam utolsó hírt, akkor azt írták, készül – a jó munkához pedig ugye idő kell… Ha valakinek van frissebb információja, jöhet. Sajnos azonban részben meg is válaszolta saját kérdését, mikor azt írta, hogy ezeket nem lehet észérvekkel meggyőzni. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy akkor ne is legyen KRESZ, hanem, pont ellenkezőleg, nagyon is legyen, viszont ne csak elméletben legyen, hanem a gyakorlatban is és a hülyéket nagyon is büntessék meg és akkor kivételesen ész helyett győzzön az erő és a büntetés – amíg ugyanis semmilyen következménytől nem kell félniük, nyilván röhögnek mindenkinek az arcába és azt csinálnak, amit akarnak. És ennek nemcsak az e-rollerekre kellene vonatkoznia… Azt nem tudom, hogy egy város saját jog- és hatáskörén belül alkothat-e szabályokat, amik csak rá vonatkoznak, de ha valamilyen mértékben igen, meg kéne próbálni.

   Válasz
   • Párizs pld. kitiltotta

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Programok

Retro páholy

2024-03-15. 19.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Sikerfilmek slágerei.

< 2024 >
Február
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   

Hírek, Agora

Hírek

Agora

 • Hakimoto2024-02-21 10.24AgoraTisztelt Somogyi úr, miért különbbek a nyugati bejáratnál strandolok a keleti részen strandolóktól. Vagy mindenhol van Wifi vagy sehol sem.
 • olvasó2024-02-18 11.13AgoraPárizs pld. kitiltotta
 • E-roller2024-02-13 18.51Agora2023 októberéből találtam utolsó hírt, akkor azt írták, készül - a jó munkához pedig ugye idő kell... Ha valakinek van

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

Bannerek

Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2Gazdabolt