Oldal kiválasztása

Dílereket fogtak el

Szerző: | 2018-03-02.

A Veszprém megyei és a balatonfüredi nyomozók 62 gyanúsítottat hallgattak ki kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt - közölte a rendőrség a honlapján.

A balatonfüredi rendőrség 2017 júliusában egy lopás miatt rendelt el nyomozást. Felmerült, hogy a helyi kempingben nyaralóktól lopó két tolvaj kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményekben is érintett lehet.

A rendőrök kábítószer termesztőket, kereskedőket és fogyasztókat fogtak el egy 2017. november 8-án kezdődött akció sorozatban. 16 személyt kábítószer-kereskedelem és további 12-t kábítószer birtoklás miatt hallgattak ki.

Egy balatonfüredi bérelt lakásban fél kilogramm szárított marihuánát foglaltak le, egy varázsgomba-termesztésére kiépített rendszert és szárított gombát is találtak. A terjesztőnél marihuánát, digitális mérleget és a csomagoláshoz használt anyagokat, továbbá az egyik veszprémi terjesztőnél extasy tablettákat foglaltak le – írja a police.hu.

A büntetőeljárást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. novemberében átvette. Ezután egy embert január 23-án kábítószer-kereskedelem miatt fogtak el a nyomozók. Összehangolt rendőri akció keretében február 27-én és 28-án további 4 embert kábítószer-kereskedelem, 29 embert pedig kábítószer birtoklás miatt hallgattak ki a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Összesen 21 férfi ellen kábítószer-kereskedelem miatt indítottak eljárást, közülük 9 ember előzetes letartóztatását a bíróság elrendelte. A fogyasztással gyanúsított 40 férfi és egy nő szabadlábon védekezhet, ellenük kábítószer birtoklása miatt indult nyomozás.

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

DumaFüred 2024

A humor legnagyobb hazai fesztiválja újra a városban. DumaFüred fesztivál július 19-28. között.

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

Moszkító

2024.07.15.

Megtörtént a legutóbbi szúnyoggyérítés? Ismerősi körben senki sem látta a járművet, és érzésre sem lett kevesebb szúnyog.

pénz

2024.07.15.

Iszonyú drága a Balaton! A covid óta háromszorosára emelkedtek az árak a fizetések meg alig változtak. Füred megfizethetetlen. Úgy látom,…

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart