Maratonman tavaszi futam

Profi és amatőr sportolókat, hobbifutókat is várnak a Maratonman füredi futamaira. A Tagore sétányról rajtoló versenyen ezúttal is többféle táv közül lehet választani. Itt lesz Szilágyi Áron, kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó is.

Március 31-én rendezik meg a népszerű Maratonman versenyt, amelyen a különböző rövid távok mellett félmaraton, maraton, egyéni és váltó számokban lehet indulni.

A versenyközpont ezúttal a Vitorlás téren lesz, a futószámokat Rákóczi Ferenc rádiós-műsorvezető celebrálja majd.

Rajthoz áll Szilágyi Áron, kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó, több gyermekotthon lakói is versenyeznek, a mohácsi fiatalok maraton váltót futnak, de a székesfehérvári, dévaványai, pécsi és soproni otthonok lakói is elindulnak egy-egy számban.

Ingyenes egészségbár segíti a futók felkészülését és biztosít egy oldott hangulatú, levezető helyszínt a verseny után, ahol életmód és sporttanácsadás mellett számos izgalmas programmal várják a versenyzőket a lelki egészség és a futás kapcsolatára fókuszálva.

Nevezés, információk, pálya térképek a verseny honlapján.

A verseny miatti forgalomkorlátozásokról bővebben itt.

A leghosszabb 42,2 km maraton (4 kör) verseny útvonala: Vitorlás tér, Honvéd utca, 71-es út, Anna sétány, régi tihanyi műút, fordító, régi tihanyi műút, Anna sétány, 71-es út, Honvéd utca, Vitorlás tér, Tagore sétány, Aranyhíd sétány, Germering utca, Munkácsy Mihály utca, Tagore sétány, Vitorlás tér cél

Versenyek:
– 6,2 km egyéni dm női futószám és férfi futam
– 10,5 km egyéni női és férfi futam
– 21,1 km egyéni női és férfi futam
– 42,2 km egyéni női és férfi futam

– 21,1 km váltóverseny (2-4 főig)
– 42,2 km váltóverseny (2-8 főig)

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.