Ki legyen az év füredi vállalkozója?

Idén is keresik az év balatonfüredi turisztikai vállalkozóját. A helyi turisztikai egyesület szakmai díját a legtöbb szavazatot kapott jelölt kapja. Íme a szűkített lista, lehet szavazni, ki az a vállalkozó a városban, aki példamutató munkájával, színvonalas szolgáltatásával érdemes lehet a díjra.

A Balatonfüredi Turisztikai Egyesület az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezi az idegenforgalmi szezonnyitóját a turisztikai szolgáltatók, vállalkozók részére.

Mennyi a város turisztikai bevétele? Melyek a legfontosabb fejlesztési elképzelések? Mire van pénz, és milyen lehetőségekkel lehet számolni?
Ezekre a kérdésekre keresik a választ a február 19-én, 14 órakor a Margaréta Hotelben rendezendő fórumon, amelyre a turisztikai vállalkozások képviselőit, illetve minden együttműködésre nyitott érdeklődőt is várnak.

A rendezvényen átadják az Év balatonfüredi turisztikai vállalkozója díjat. Tavaly az elismerést Zeliska Orsolya, a Péklány kézműves pékség tulajdonosa vehette át. Beszélgetésünk a díjazottal itt.

A 2019-es Év Vállalkozója Díj jelöltjeinek az első körös szavazása lezárult. A közönség az első helyen a Papok Borozóját, azaz Papp Zsoltot juttatta tovább, három jelöltet pedig a Turisztikai Egyesület Elnöksége határozott meg.

Íme, a jelöltek:

Hotel Silverine Lake Resort – Rádóczy Andrea
– Bagaméri Fagylaltozó – Márton Sándor
– Mindenegyjóga – Polyák Georgina
Papok Borozója – Papp Zsolt (közönség díjas)

Szavazni itt lehet.

A négy vállalkozás közül a legtöbb voksot kapó nyeri el a 2019-es Év Turisztikai Vállalkozója Díjat.

A szavazás itt a honlapon február 19-én 12 órakor zárul, de a turisztikai évadnyitó ünnepen lesz még lehetőség a helyszínen leadni az utolsó szavazatokat.

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.