Maradnak a korlátozások a hosszú hétvégére

Változatlanul érvényben maradnak a városi korlátozások Balatonfüreden a hosszú hétvégén. Május 4-től új rendelkezések várhatóak, de ezekről a kormányrendelet megjelenése után, hétfőn dönt majd csak az önkormányzat.

Továbbra is érvényben marad a forgalomkorlátozás a Balaton-parti városrészben, több utcába csak a célforgalmi behajtás engedélyezett, zárva tartanak a frekventált parkolók és nem lehet használni a játszótereket sem.

Le vannak zárva a város 71-es főút alatti nagy parkolói. Nem lehet megállni a Huray utcai-, a Borsos Miklós utcai-, az Esterházy- illetve a Kisfaludy strandi parkolókban illetve a Zákonyi úti mélygarázsban.

Tilos a behajtás a Jókai utcába, a Kerek templomtól a Süllő utcáig van zárva az út, ugyanez vonatkozik a Táncsics és a Szabadság utcákra is – ezekben az utcákban csak a célforgalom megengedett.

Zárva az Esterházy strand, viszont a Kisfaludy strandon, az egészségügyi szabályok betartása mellett, már szabad a sétálás.

Bóka István a város polgármestere, mindenkit arra kér, hogy az eddigiekhez hasonlóan, a hosszú hétvégén is tartsák be a korlátozásokat. Bővebb interjú a város polgármesterével itt olvasható.

A kijárási korlátozások enyhítéséről május 4-én dönt a város vezetése, az új intézkedésekről itt a honlapon hírt adunk majd.

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.