Oldal kiválasztása

Tavasszal átadják az új Járási Hivatalt

Szerző: | 2021-06-24.

Jövő tavaszra elkészül a Járási Hivatal új épülete, amelyben a foglalkoztatási-, a népegészségügyi-, az építészeti osztály illetve ügyfélszolgálat kap helyet.

A felső városrész rehabilitációjának részeként 545 millió forint állami támogatásból épül meg a Járási Hivatal, amelyhez az ingatlant az önkormányzat biztosította.

Balatonfüreden évente 90-95 ezer ügyfél keresi fel a Járási Hivatalt, az ügyintézők minél színvonalasabb kiszolgálása érdekében létesül a hivatal új részlege – fogalmazott az épület bejárásán Kontrát Károly, a térség országgyűlési képviselője.
– A hivatali ügyeiket intéző emberek érdekében történik a beruházás, de külön öröm, hogy ezzel a Balaton-parti területek után Füred óvárosi része is fejlődik – mondta az államtitkár.

– A város térségi szerepe tovább erősödik ezzel a beruházással valamint a szomszédságában, szintén állami beruházásban megépülő törvénykezési hellyel – vélekedett Bóka István, a város polgármestere.

Az építkezés ez év április elején kezdődött, jelenleg az épület szerkezetkész, az átadása jövő tavaszra várható – jelentette be Takács Szabolcs, a Veszprém Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.

A Kossuth Lajos utca 26-ban található új épület földszintjén az ügyfélközpont kap helyet, az emeleten és a tetőtérben lesznek a Népegészségügyi és Foglalkoztatási valamint az Építésügyi osztály irodái. Az új épület előtt az ügyfelek számára parkolókat is kialakítanak.

  • Képgaléria

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Charlie 77

2024-07-15. 20.30 Balaton Szabadidő Központ

Koncert.

Hírek, Agora

Hírek

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

fény

2024.06.25.

Szép lett az Esterházy kastély, de este vak sötétben kell arrafelé mászkálni. Egyetlen lámpa nem világítja meg azt a szép…

film

2024.06.07.

Elég érdekes a filmfesztivál helyi programja. Gyakorlatilag a nagyobb filmeket csak Veszprémben lehet látni, itt és Almádiban elsősorban a kisebb…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart