Oldal kiválasztása

Olaszrizling ajándékba – Kupon kampány a Borheteken

Szerző: | 2023-08-03.

A Borhetek ideje alatt (augusztus 4-27.) új kezdeményezésként, pecsétgyűjtő és kupon kampányt indít az önkormányzat és a helyi turisztikai egyesület.

Sorszámmal ellátott kupont kap minden felnőtt, aki a város kulturális intézményeiben, kiállítótereiben teljes árú belépőt vásárol. A kupon egy deci Olaszrizling elfogyasztására jogosít fel a Borhetekre kitelepült bármelyik borászatnál.

Emellett pecsétgyűjtő akció is indul. Aki a Tagore sétányra kitelepült borászatokban, a Tourinform Irodában illetve a város öt kulturális intézményében (Vaszary Galéria, Jókai Emlékház, Modern Műtár, Zsidó Kiválóságok Háza, Vitorlázeum) szabadon elérhető pecsétgyűjtőkből öt darabot összegyűjt az a Tourinform Iroda shopjában 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhat. A pecsétgyűjtővel a felsorolt kulturális intézmények 25 százalékos kedvezménnyel látogathatók a Borhetek ideje alatt.

A Borhetekről részletek itt.

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

DumaFüred 2024

A humor legnagyobb hazai fesztiválja újra a városban. DumaFüred fesztivál július 19-28. között.

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

Moszkító

2024.07.15.

Megtörtént a legutóbbi szúnyoggyérítés? Ismerősi körben senki sem látta a járművet, és érzésre sem lett kevesebb szúnyog.

pénz

2024.07.15.

Iszonyú drága a Balaton! A covid óta háromszorosára emelkedtek az árak a fizetések meg alig változtak. Füred megfizethetetlen. Úgy látom,…

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart