Oldal kiválasztása

BalatonFondo – Az ország legszebb kerékpárversenye

Szerző: | 2024-09-08.

A BalatonFondo idén is visszatér a Balaton-felvidék festői tájaira, hogy egy különleges és emlékezetes versenyre egyesítse a kerékpározás kedvelőit. Az esemény minden résztvevőnek felejthetetlen napot ígér, legyen szó gyakorlott bringásokról, lelkes amatőrökről vagy éppen a kerékpársport iránt érdeklődő családokról. Rajt Balatonfüredről.

A szeptember 14-én, szombaton a Vitorlás térről rajtoló BalatonFondo nem csupán egy kerékpárverseny, hanem egy közösségi élmény is, ahol a résztvevők és a nézők egyaránt élvezhetik a sport és a természet szépségét.

A rajtvonalnál Valter Attila, a híres magyar országúti kerékpárversenyző, a Tour de Hongrie 2020-as győztese, és a 2024-es párizsi olimpia 4. helyezettje köszönti a versenyzőket. Valter Attilával a verseny előtti napon, szeptember 13-án, egy közönségtalálkozó és autogramosztás keretében is lehet találkozni.

A verseny részletes programja itt.

A versenyt két 68 és 112 kilométeres távokon rendezik meg, az útvonal a Balaton-felvidék legszebb részein vezet keresztül, magába foglalja például Tihanyt, Nagyvázsonyt és Tapolcát, felejthetetlen élményt garantálva a résztvevők számára. A BalatonFondo büszke arra, hogy Magyarország egyik legjobban biztosított kerékpárversenye, amely maximális biztonságot nyújt a versenyzőknek, miközben ők a festői tájon suhanva élvezhetik a verseny izgalmait.

Az esemény nem csak a versenyzésről szól, hanem egy igazi családi nap is, ahol minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő programot. Az ingyenes gyerekversenyek, szórakoztató programok, valamint az expo területén található attrakciók minden látogatónak garantálják a jó szórakozást.

A verseny biztonsága érdekében a kerékpárosok útvonalán útlezárások lesznek, részletes leírás itt.

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Filmklub: RRR

2024-09-24. 18.00 Balaton Mozi

Indiai akciófilm.

BalatonFondo

2024-09-13-14. Vitorlás tér, Horváth Mihály utca parkoló

Kerékpárverseny.

Hírek, Agora

Hírek

Eboltás

Szeptember 12-én, csütörtökön kampányoltást tartanak a kutyáknak a város több pontján.

pedig szeretem a sört

2024.09.03.

Érdekes hozzászólás.Visszakérdezek: tapolcai, nemesgulácsi, akali, esztergomi, zirci, stb. ismerőseinknél sosincs baj a vízzel. (Pedig kánikula ott is van.) Vajon miért??…

aggódom szeretett Füredemért

2024.09.02.

Több okból is a szerencse kegyeltje vagyok, 8 nyelvet beszélek jól, és így módomban áll sok politikai-gazdasági-stb. cikket, véleményt eredetiben…

strandoló

2024.09.01.

Kedves pedig szeretem a sört! A hosszan tartó kánikulára, mint okra nem gondolt?

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bmw
Monis Banner
2
Bahart