Oldal kiválasztása

Indul az Annabella és a Marina

Szerző: | 2012-04-20.

Startolnak a Danubius füredi szállodái. A 388 szobás Annabella és a 349 szobás Marina a város két legnagyobb szállodája, együttesen Füred éves idegenforgalmi adóbevételének több mint hatvan százalékát adják. A kedvezményesen köthető előfoglalások alapján jó szezonra számít Vászolyi Judit igazgató.

 

Az Annabella már kinyitott, és egy hét múlva nyit a Danubius lánc másik tagja, a Marina is. Az előfoglalások biztatóak, tavalyhoz képest kétszer annyi belföldi turista foglalt eddig szállást a két hotelben, sokan érdeklődtek Németországból is, olyannyira, hogy több német vendéget már nem is tud fogadni az Annabella.

A vendéglátáshoz családi szálakkal is kötődő Vászolyi Judit, tavaly októberben vette át a szállodák irányítását, akkor jelentős fejlesztéseket, fiatalosabb lendületet illetve vendégközpontú, minőségi szolgáltatást ígért.
– Igyekeztünk úgy fejleszteni, hogy a változások látványosak legyenek és igazodjanak a vendégek igényeihez. Megújult az Annabella uszodája, apartmanokat újítottunk fel, antiallergén illetve külön kutyás szobákat alakítottunk ki – válaszolta kérdésünkre Vászolyi Judit, aki elmondta: a szezonban kétszáz dolgozó illetve ötven tanuló igyekszik majd kiszolgálni a vendégeket.

Idén negyvenéves jubileumát ünnepli a Danubius hotelek magyarországi lánca, ennek apropóján a nyáron Mosoly Olimpia névvel hátrányos helyzetű gyerekeket látnak majd vendégül a Marinában. Az Annabellában pedig ősszel megrendezik az európai országok nyugdíjas találkozóját – tett hozzá Vászolyi Judit. Bővebb nyilatkozat videóval itt.

Az Annabellában 383 szoba mellett 5 légkondicionálóval, mini bárral ellátott lakosztály várja a vendégeket, továbbra is igényelhetők az összenyitható szobák. Újdonságként már a közösségi tereken is ingyenes WiFi kapcsolat érhető el. Nyitott és fedett úszómedence, szauna és masszázs áll a vendégek rendelkezésére, a saját balatoni strandon pedig sportolási lehetőségek, szörf, kerékpárkölcsönzés, vízisí és teniszezési lehetőség.

A Marinában folytatódik, a városban egyébként egyedüliként, bevezetett és igen sikeres all inclusive program. Tovább bővítették a dizájnos, három csillagos szobák számát, modernizálták a kínálatot úgy, hogy közben megőrizték a szálloda közkedvelt ár-érték arányát.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Adj vért Balatonfüreden!

Az ország hét városában véradási akciót tartanak szeptember utolsó hétvégéjén. Balatonfüred az egyik helyszín.

Közel ezren tekertek

A zord időjárás ellenére a BalatonFondón közel ezren indultak el.

Mert ha elindul a vonat...

2024.09.26.

Biztos nem Belgrádba ment a kérdéses járat... Akkor nem, hogy 32 percet késett volna, hanem 32 perccel előbb érkezett volna…

MÁV

2024.09.25.

A 32 perc az még csak lóf... sem. Ez tényleg így van. Bármit csak akkor lehet szóvá tenni, ha 120…

soha többet vonat!!!

2024.09.25.

Több éve vonatoztam utoljára és hétfőn egy világ dőlt össze bennem! a 13,05-ös tapolcai vonat 32 perces késéssel indult Füredről,és…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bmw
Mvm Cmyk Emblem Mg
Szerencsejáték Zrt
Bahart