Oldal kiválasztása

Fotós viadal először a városban

Szerző: | 2014-10-01.

A Nyitott Balaton rendezvény-sorozat részeként, első ízben a városban, Fotós viadalt rendeznek. Amatőrök, profik készítenek felvételeket Füreden. A legjobb képeket bemutatjuk majd.

A Balatoni Regionális TDM és a környékbeli szervezetek által rendezett október 22-e és november 2-a között zajló programsorozat fő célja, hogy a nyári szezon után is olyan élményeket kínáljon a turisták számára, amiért érdemes a Balatonhoz utazni. A balatoni régió városai boros gasztronómiai élményeket, gyermekprogramokat, kerékpártúrákat, gyalogtúrákat, koncerteket kínálnak az ideérkezők számára. Az őszi rendezvénysorozathoz ezúttal a Fotós viadal is csatlakozik.

A Pannon Egyetem Fényképészkör 2010-ben hagyományteremtő szándékkal szervezte meg az első versenyt. A Fotós viadalon az amatőr és tapasztaltabb fényképészek mérhetik össze kreativitásukat. Részvételi korhatár nincs, a nevezés mindenki számára ingyenes. A szervezők amatőr és profi fotósok jelentkezését egyaránt várják. A versenyzők Balatonfüreden készítik el a fotókat, a képek közül szakmai zsűri válogatja majd ki a legjobbakat, amelyek külön kiállításon is szerepelnek majd.
A díjazott fotókat itt a honlapon is bemutatjuk.

A verseny október 25-én, délelőtt 11-kor kezdődik, regisztrálni 10 órától lehet. A résztvevők megkapják az első témát, amelynek lefényképezésére adott idő áll rendelkezésre. Miután elkészült a kép, azt le kell adni a kijelölt állomáson, ezután jöhet a második téma. Összesen öt darab képet kell készíteni. A FotósViadal vándorkupáját a győztes sorozat készítője viheti haza.
Jelentkezés és további információk itt.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Adj vért Balatonfüreden!

Az ország hét városában véradási akciót tartanak szeptember utolsó hétvégéjén. Balatonfüred az egyik helyszín.

Közel ezren tekertek

A zord időjárás ellenére a BalatonFondón közel ezren indultak el.

Mert ha elindul a vonat...

2024.09.26.

Biztos nem Belgrádba ment a kérdéses járat... Akkor nem, hogy 32 percet késett volna, hanem 32 perccel előbb érkezett volna…

MÁV

2024.09.25.

A 32 perc az még csak lóf... sem. Ez tényleg így van. Bármit csak akkor lehet szóvá tenni, ha 120…

soha többet vonat!!!

2024.09.25.

Több éve vonatoztam utoljára és hétfőn egy világ dőlt össze bennem! a 13,05-ös tapolcai vonat 32 perces késéssel indult Füredről,és…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bmw
Mvm Cmyk Emblem Mg
Szerencsejáték Zrt
Bahart