Oldal kiválasztása

Murci Fesztivál Füreden

Szerző: | 2024-09-12.

Öt helyi borászatban, családi programokkal, finom borokkal szüreti ünnepet rendeznek Balatonfüreden. A Füredi Murci Fesztivál szeptember 28-án, szombaton, lesz murci és mustkóstolás, élő zene, a gyerekeknek ugrálóvár, az aktívabbak dűlőtúrán is elindulhatnak.

A rendezvényen öt borászat a Feind Pincészet (Balatonfőkajár), a Figula Pincészet (Balatonfüred), a Gyukli Pincészet (Balatonfüred), a Söptei Zsolt Winery (Csopak) illetve a Zelna Borászat (Balatonfüred) várja a vendégeket.

A murci és must kóstolás mellett lesz traktor és szőlőkombájn kiállítás, bográcsozás és grillezés, házi piték kóstolása, csocsóverseny, aszfaltrajzolás, cserebere piac gyerekeknek és élőzene. A programok minden helyszínen ingyenesek.

Részletes program itt.

A Figula pincészetben vezetett bor- és murcikóstolót tartanak, amely hat bor kóstolását, és frissen sült pogácsák kíséretében pincesétát tartalmaz. A program ára: 6000 Ft/fő. Lesz grillparty Tornyos Balázzsal, amely szintén hat ezer forintba kerül fejenként.
A Zelna Borászat vezetett szafari buszos dűlőtúrákat is indít több turnusban, az ezeken való részvétel előzetes jegyvásárláshoz kötött: a felnőtt jegy: 5000 Ft a gyerekjegy: 2500 Ft.

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Filmklub: RRR

2024-09-24. 18.00 Balaton Mozi

Indiai akciófilm.

BalatonFondo

2024-09-13-14. Vitorlás tér, Horváth Mihály utca parkoló

Kerékpárverseny.

Hírek, Agora

Hírek

Eboltás

Szeptember 12-én, csütörtökön kampányoltást tartanak a kutyáknak a város több pontján.

Teherlift

2024.09.11.

Meglátjuk, átmegy-e a szűrőn. Végtelenül irigylem a hozzászólót, hogy számára ez probléma. Biztos bennem van a hiba, hogy én olyanokon…

joe cocker

2024.09.10.

Semmi nem tartja vissza attól, hogy jóról írjon! Felháborító, hogy csak egy lift van, tényleg képtelenség így élni! Most komolyan,…

2 gyerekes család

2024.09.09.

De jó lenne inkább jóról írni, mint fordítva! A hetvenes években Svájcba disszidált, most már nyugdíjas házaspárral jöttünk össze ismerősöknél,…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bmw
Szerencsejáték Zrt
Bahart