Oldal kiválasztása

Megújult a balatonfured.hu!

Szerző: | 2017-12-18.

Új arculatot kapott a balatonfured.hu. Az új formátumban minden nagyobb, van hely betűnek, képnek, véleménynek.

Három év után úgy döntöttünk, itt az ideje a ráncfelvarrásnak, egyúttal régi adósságunkat is pótoljuk: elkészült az oldal mobil nézete. Az új honlap böngészése ezentúl nem okoz problémát sem mobilról, sem tabletről vagy pc-ről.

Az új arculat nem akar se többet, se kevesebbet, minthogy áttekinthetően, az eddigieknél látványosabban kínálni a honlap tartalmát.

Ami új

Nagyobb képekkel jövünk, több és nagyobb fotógalériát közlünk majd, gyakoribbak lesznek a rövid imázs videók is. A főoldalon található összes videó link alá becsatornáztuk a Füred tévét, de a Youtube is egyetlen kattintással elérhető – mozgóképből nem lesz hiány.
A rövidhírek illetve az Agora mostantól közös boxban jelennek meg, egy kattintással lehet váltani közöttük. Az Agorán továbbra is várjuk a kulturált bejegyzéseket, változás, hogy a hozzászólások folyama strukturáltabb, adott kommentekre is lehet válaszolni.
Ezentúl a site hírlevelére is fel lehet iratkozni, (a jobb oldali hasáb piktogramjai között találjátok, pontosan itt,) így biztos nem csúsztok le Balatonfüred legfontosabb programjairól, híreiről.

Ami nem változik

A balatonfured.hu nem pusztán önkormányzati portál, hanem a városmarketing része, formálja a város imázsát. Szerkesztési elveink változatlanok. Elsősorban a város arculatát, identitását, hangulatát meghatározó eseményekről, hírekről számolunk be. Itt található meg a város aktuális kulturális programjainak legátfogóbb listája, és itt lehet továbbra is hallatni a civil véleményt.

Idén 2,5 millióan néztek be hozzánk, de még mindig vannak, akik nem jártak itt. Gyertek, csak gyertek, vár titeket az online város is.

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004