Újra Harley-Davidson Fesztivál

Június 6-10. között, újra Harley-Davidson Open Road Fesztivál Alsóörsön. A fesztivál nyereményjátékában gazdára talál egy eredeti Harley-Davidson. Idén először megrendezik az Open Road Fest Nemzetközi Erősember Bajnokságot. Fellép a Tankcsapda, az Apocalyptica, a Canned Heat, a The New Roses, a Leander Kills, a Zenevonat produkció az LGT sztárjaival, a Zorall, és a Paddy and the Rats.

A kiváló rock, metál és blues zenekarok koncertjei mellett lesz Lovas Rodeo Show, kaszkadőr és műrepülő bemutatók, jótékonysági Kids Race futam a legkisebbek főszereplésével, de meglepetés programokkal is várják majd a közönséget.

110 kilogramm – ennyi annak az elemnek a súlya, amellyel az Open Road Fest Nemzetközi Erősember Bajnokságának egyik versenyszámában elbánnak majd a vállalkozó kedvűek. Az izlandi kereszt cipelés mellett a hazai és külföldi profi versenyzők többek között kamionhúzásban, thor kalapács kitartásban, kőgolyó emelésben feszülnek majd egymásnak, egyéniben és csoportosan is, de a bátor amatőröknek is lesz lehetősége a kibontakozásra.

„Ez lesz a főpróba a jövő évi jubileumi fesztiválunkra, így mindent megteszünk, hogy minden eddiginél nagyobbat robbanjon” – tette hozzá a rendezvény sajtótájékoztatóján Dobai Attila a Harley-Davidson Open Road Fest igazgatója. „Természetesen ezúttal is megtartjuk a hagyományos motoros felvonulásunkat szombaton délben, amelyen szerencsére minden alkalommal egyre többen vagyunk, a világ minden részéről. És persze idén is kedvezünk valamelyik fesztiválozónknak, hiszen utolsó nap kisorsoljuk a Harley-Davidson Street Rod motort – tette hozzá Dobai Attila.

A nyereményjátékba a Tankcsapda is beszállt, a sajtóeseményen örömmel jelentette be Fejes Tomi és Sidi, hogy a játékot megfejelik, egy különleges ajánlattal rukkoltak elő rajongóiknak. „A civil életben is motorosok vagyunk, motorozunk, így arra gondoltunk, hogy nekiindulunk az ország egyik-másik végébe és egy-egy utast leviszünk magunkkal kétkeréken Alsóörsre, a fesztiválra, a Tankcsapda koncertre.” – nyilatkozta Fejes Tomi.

További információk a rendezvény honlapján.

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.