Oldal kiválasztása

Megújult a honvédség füredi intézménye

Szerző: | 2018-06-27.

Energiahatékony beruházásokat végeztek a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának három budapesti és egy balatonfüredi telephelyén. A fejlesztéseket Balatonfüreden mutatták be.

Kádár Pál, a Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára elmondta: az energiahatékony fejlesztések a Magyar Honvédség három budapesti és a balatonfüredi telephelyének hét épületét érintették. Kiemelte, alapvető célkitűzés, hogy a honvédség egészségügyi központ betegellátása a lehető legnagyobb hatékonysággal, a lehető legkorszerűbb körülmények között valósulhasson meg.

A tavaly májusban kezdődött kivitelezés során a balatonfüredi egészségügyi központban mintegy háromszáz nyílászárót cseréltek le, 5000 négyzetméter új homlokzati hőszigetelést, 2800 négyzetméter lapostető hőszigetelést kapott az intézmény, valamint napelemrendszert is telepítettek. A korszerűsítés 358 millió forintba került.

A honvédség egészségügyi központjának budapesti, Róbert Károly körúti telephelyére 79 millió forintot, a Tünde utcai telephelyre 160 milliót, a Szanatórium utcai telephelyre pedig 237 millió forintot költöttek.

Az ország egyik legjobb és legmodernebb eszközökkel felszerelt szívrehabilitációs intézményének tartják az MH Balatonfüredi Kardiológiai Rehabilitációs Intézetet, amelyben évente több mint 1500 páciens kap kezelést.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

DumaFüred 2024

A humor legnagyobb hazai fesztiválja újra a városban. DumaFüred fesztivál július 19-28. között.

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

Moszkító

2024.07.15.

Megtörtént a legutóbbi szúnyoggyérítés? Ismerősi körben senki sem látta a járművet, és érzésre sem lett kevesebb szúnyog.

pénz

2024.07.15.

Iszonyú drága a Balaton! A covid óta háromszorosára emelkedtek az árak a fizetések meg alig változtak. Füred megfizethetetlen. Úgy látom,…

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart