Oldal kiválasztása

Vigyázunk rád a Balatonon

Szerző: | 2018-07-19.

„Vigyázunk Rád a Balatonon” címmel jelent meg egy új, lakosságtájékoztató kiadvány, amely bárki számára elérhető elektronikusan, de papír alapon és térképes formában is.

A kiadvány a Balatonhoz érkező turisták, vendégek számára kíván rövid, tömör, használható információkat és jótanácsokat nyújtani, a biztonságos itt tartózkodásuk érdekében.

A Balaton-parti megyék védelmi bizottságai által megjelentetett ismertető, a Balaton hívogató szépségei mellett ráirányítja a nyaralók, üdülők figyelmét a valós kockázatokra, ajánlásokat fogalmaz meg a biztonságos kikapcsolódás érdekében és tájékoztatást is ad a lakosság védelmét szolgáló szervek, szervezetek elérhetőségéről, a segítségkérés lehetőségeiről. Hasznos tanácsokat tartalmaz a biztonságos közlekedésről, közbiztonságról, a szálláshelyek biztonságos igénybevételéről, a fürdőzésről, a meder tulajdonságairól és további vizes kikapcsolódási tevékenységekről, a tavi viharjelzésről, a szabadtéri rendezvények biztonságáról, tűzgyújtási szabályokról, a napozás kérdésköréről, hőségriasztásról, de még a téli Balatoni kikapcsolódási témakör is helyet kapott benne.

A kiadvány letölthető a Veszprém Megyei Kormányhivatal honlapjáról illetve itt is megtekinthető.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

100 éves a BFC

2024-05-29. 17.00 Balaton Szabadidő Központ

Sporttörténeti kiállítás és könyvbemutató.

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004