Házhoz megy a rendőrség

Októberben folytatódik a Balatonfüredi Rendőrkapitányság Házhoz megyünk! elnevezésű kampánya. Idén már több alkalommal megtartották a lakosság vagyonbiztonságának fokozása érdekében indított akciójukat, most ez folytatódik.

A program lényege, hogy segítse a lakosságot a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések, önvédelmi képességek kialakításában. Ennek érdekében október 3-án a rendőrség szakemberei több helyszínen is várják az érdeklődőket.

• 08.00-09.40 Fekete István Általános Iskola (1-8. osztály) – Személyes vagyonvédelem, áldozattá válás megelőzése és balesetmegelőzési előadás
• 10.00-12.00 Közösségi Ház – Vagyonvédelem és Bűnmegelőzés (eszközbemutatóval, MBC furgonnal)
• 12.30-14.00 Lóczy Lajos Gimnázium – Rendőrségi fogadó óra, személyes vagyonvédelem, áldozattá válás megelőzése és balesetmegelőzési előadás
• 13.00-15.00 Tihanyi műúton a savanyú víz forrás előtti téren – BikeSafe kerékpár regisztráció
• 14.30-15.45 Lipták Gábor Városi Könyvtár – Határvadász és toborzó kitelepülés

A rendőrség az arra igényt tartó lakosok ingatlanjainak egyedi biztonsági vizsgálatát is díjmentesen elvégzi egy későbbi egyeztetett időpontban!
A programon résztvevők nem csak vagyonvédelmi témában kereshetik meg a bűnmegelőzési szakembereket, hanem hasznos információkat kaphatnak az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, az internetbiztonság és drogprevenciós témákban, valamint a különböző iskolákon belüli bűnmegelőzési programokról is.

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.