Módosított ösztöndíjpályázat diákoknak

A város önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve idén is kiírta a Bursa Hungarica felsőoktatási önkormányzati ösztöndíjpályázatot a balatonfüredi állandó lakosú felsőoktatási hallgatók részére.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése értelmében a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2019. évi fordulójában a pályázati beadási határidő megváltozott: november 13-ig lehet élni a pályázat benyújtásával.

A pályázatra az önkormányzat területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik nappali tagozatos felsőfokú alapképzésben, mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben, felsőfokú szakképzésben folytatják tanulmányaikat.

Ezúttal beadhatják pályázatukat a 2018/2019. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások illetve a felsőfokú végzettséggel nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe még felvételt nem nyert érettségizettek, és a 2019/2020. tanévtől kezdődően felsőoktatási intézmény keretében tanulni vágyók.

A pályázat letölthető itt.

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.