Újabb vereség az EHF-kupában

A balatonfüredi férfi kézilabda csapat öt góllal kikapott a címvédő Füchse Berlintől a férfi kézilabda EHF Kupa csoportkörének második fordulójában, csütörtökön Veszprémben. Ezzel második vereségét szenvedte el a kupában.

A német kapus, Heinevetter védéseivel kezdődött a mérkőzés, a hazaiak első gólját az 5. percben dobta Máthé Dominik. A játékrész derekán Fazekas Nándor remekelt a magyar kapuban, ezzel tartotta a lépést a balatonfüredi csapat, amely kétgólos hátrányban zárta az első félidőt.

A második harminc perc elején ki is egyenlített a Balatonfüred, ám a folytatás már nem sikerült ilyen jól. Hosszú gólcsend következett, a berliniek nyolc góllal is elhúztak, a füredi csapatban pedig már nem volt erő az újabb felzárkózásra.

Balatonfüredi KSE-Füchse Berlin (német) 24-29 (14-16)

Máthé 9, Kemény 4 góljával a csapat legeredményesebb játékosai voltak.

Mint arról már korábban beszámoltunk a füredi csapat szintén öt gólos vereséggel kezdte meg a szereplését az EHF-kupa csoportkörében, akkor a spanyol Logrono La Rioja vendégeként kapott ki 29–24-re.

A következő mérkőzést február 23-án, szombaton az előző idényben ezüstérmes francia Saint-Raphaël Var HB ellen vívják a fürediek Veszprémben.

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.