Kék szalaggal az állatkínzás ellen

Az ország összes megyéjében megalakult a Kék szalaggal az állatkínzás ellen elnevezésű mozgalom, amelynek célja, hogy felhívja a jogalkotók és az egész társadalom figyelmét: változásra van szükség, szigorú törvényekkel és azok betartatásával kell fellépni az állatkínzók ellen.

Mi állatszerető emberek sokszor vonultunk már az utcára, de nem elégszer. Tüntettünk csendesen, hangosan. Úgy gondoltuk eljött az idő, hogy más eszközökkel is tudassuk: sürgősen változás kell, hiszen mi, állatszerető emberek vagyunk többségben.
Ezért megkérünk minden állatvédő és minden állatszerető embert, hogy csatlakozzanak a meghirdetett mozgalomhoz. Kössünk kék szalagot és így tiltakozzunk! Kössünk kék szalagot a babakocsira, nyakörvre, biciklire, autóra, a karunkra, bárhova. Így üzenjünk mindenkinek, hogy nem állunk meg és a végsőkig küzdeni fogunk a céljainkért – szól a mozgalom felhívása.

A mozgalom az állatkínzások mellett szeretné felhívni a figyelmet arra is, hogy az állattartás terén is vannak hiányosságok.

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.