Oldal kiválasztása

Kék szalaggal az állatkínzás ellen

Szerző: | 2019-09-11.

Az ország összes megyéjében megalakult a Kék szalaggal az állatkínzás ellen elnevezésű mozgalom, amelynek célja, hogy felhívja a jogalkotók és az egész társadalom figyelmét: változásra van szükség, szigorú törvényekkel és azok betartatásával kell fellépni az állatkínzók ellen.

Mi állatszerető emberek sokszor vonultunk már az utcára, de nem elégszer. Tüntettünk csendesen, hangosan. Úgy gondoltuk eljött az idő, hogy más eszközökkel is tudassuk: sürgősen változás kell, hiszen mi, állatszerető emberek vagyunk többségben.
Ezért megkérünk minden állatvédő és minden állatszerető embert, hogy csatlakozzanak a meghirdetett mozgalomhoz. Kössünk kék szalagot és így tiltakozzunk! Kössünk kék szalagot a babakocsira, nyakörvre, biciklire, autóra, a karunkra, bárhova. Így üzenjünk mindenkinek, hogy nem állunk meg és a végsőkig küzdeni fogunk a céljainkért – szól a mozgalom felhívása.

A mozgalom az állatkínzások mellett szeretné felhívni a figyelmet arra is, hogy az állattartás terén is vannak hiányosságok.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004