Oldal kiválasztása

Nyílt napot rendez a Balatonfüredi KSE

Szerző: | 2019-09-27.

Az elmúlt évekhez hasonlatosan idén is nyílt napot tart a Balatonfüredi KSE, amelyre várják a kézilabdázáshoz kedvet érző fiatalokat és a szüleiket. Október 14-én illetve november 11-én rendezik meg a nyílt napokat.

Balatonfüreden, az Eötvös Loránd Általános Iskola testnevelői irányításával, már a nagycsoportos óvodások ízelítőt kaphatnak a sportágból. Ezt követően a kisiskolás bajnokságokban már versenyezhetnek is, hogy aztán az U15-ös korosztállyal belépjenek az egyesület profi rendszerébe.

Jelenleg öt korosztályos bajnokságban  (ifi- és serdülő I. és II. osztály, valamint a gyerekbajnokságban induló U15) vesznek részt a füredi kézilabdacsapatok Kárpáti Krisztián, Kis Ákos és Lelkes Gábor irányításával. A klub utánpótlás igazgatója, Kárpáti Krisztián egyben az ifjúsági válogatott szövetségi edzője is.
A fiatalok két felnőtt bajnokságban – az NB.I./B nyugati és az NB.II. észak-nyugati csoportjában – is versenyeznek.

A füredi utánpótlás nevelés a korosztályos sikerek mellett- bajnoki címek és helyezések, korosztályos válogatottságok – azzal is büszkélkedhet, hogy számtalan itt nevelkedett játékos játszik a jelenlegi felnőtt csapatban, vagy éppen más NB.I-es klubban, sőt, BL csapatokban. Nem egy füredi nevelés mutatkozhatott be a felnőtt magyar válogatottban is. Jelenleg két junior korú játékos – Andó Arián és Máthé Dominik – kapott meghívást Gulyás István szövetségi kapitánytól.

Október 14-én illetve november 11-én rendezik meg a Balaton Szabadidő Központban a nyílt napokat. Íme, a tervezett program:

15.30 Iskolák bemutatása az igazgatók és testnevelő tanárok segítségével, felvételi információk és az egyesület szervezeti, működési felépítésének bemutatása az edzők, klubvezetők jóvoltából
16.00 Akadémia hotel bejárása, a csarnokok, edzőtermek, az infrastruktúra bemutatása
17.00-18.30 Edzés az Eötvös sportcsarnokban

Érdeklődés, jelentkezés:
20/ 937- 3927
30/ 594 – 3002
balatonfuredikc@gmail.com

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Albina

2024-05-19. 18.00 Zsidó Kiválóságok Háza

Színházi előadás.

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004