Oldal kiválasztása

Edzőváltás a férfi kézilabdacsapatnál

Szerző: | 2020-02-24.

Hat szezon után elköszön Balatonfüredről Csoknyai István, akivel négyszer jutottak ki a fürediek a nemzetközi porondra és ebből kétszer sikerült az EHF Kupa csoportkörébe is jutni. A BKSE kispadjára György László érkezik, aki hat év után tér vissza egykori sikerei helyszínére.

György László éppen hat év után tér vissza egykori sikerei helyszínére, ő rakta le ugyanis a mai napig jól működő balatonfüredi utánpótlásképzés alapjait. Nevéhez olyan fiatalok pályára állítása fűződik, mint Bánhidi Bence, Hornyák Péter, Győri Mátyás, vagy Bóka Bendegúz.

Olyan szakmai vezetőt kívántak a helyi kézilabda élére állítani, aki biztosíték lesz arra, hogy a fiatal tehetségek folyamatosan beépítésre kerülnek a felnőttek közé – áll a klub honlapján.

Szintén a BKSE szakmai stábjának tagja lesz Imre Vilmos, aki szerepet kap a felnőtteknél folyó munkában, legfőbb feladatai viszont a füredi utánpótláshoz kötik majd. Egyrészt a kiválasztásnál és az alapok lerakásánál, illetve a serdülők nevelésénél is fontos feladatai lesznek, másrészt ő tesz majd javaslatot, hogy a fiatalok mikor kerüljenek fel a felnőttekhez, és hogyan kapcsolódjanak be a munkájukba.

A BKSE-től idén nyáron távozik majd Kárpáti Krisztián utánpótlásedző, aki a MOL-Pick Szeged bázisán kiépülő utánpótlás-akadémia igazgatója lesz. Az akadémiai utánpótlás képzésbe friss erők is bekapcsolódnak, a kiválasztásuk még folyamatban van. Kis Ákos az edzői feladatai mellett a fiatal játékosok menedzsere is lesz.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004