Oldal kiválasztása

Fizetés csökkentés a kézilabdásoknál

Szerző: | 2020-04-14.

A Balatonfüredi KSE vezetése a koronavírus okozta helyzettel kapcsolatban közleményt adott ki. Az egyesület június 30-ig átlagosan 40 százalékkal csökkenti a játékosok és a szakmai stáb jövedelmét.

Mint köztudott, a Magyar Kézilabda Szövetség március 14-én felfüggesztette a bajnoki vetélkedést, majd április 8-án befejezetté nyilvánította a sorozatokat. Az egyesület a felfüggesztést követően korosztályos versenyzőit azonnal hazaengedte családjaikhoz. A fiatal sportolók azóta, a heti rendszerességgel kiküldött edzéstervek szerint egyéni munkát végeznek.

A felnőtt csapat kerete a bajnokság befejezetté nyilvánításáig Balatonfüreden maradt, és szigorúan egyéni feladatokat végzett. A játékosok a füredi szociális szolgálatot segítve bekapcsolódtak az idősek ellátásába, rendszeresen vásároltak be nekik és házhoz vitték a szükséges élelmiszereket.

A bajnokság felfüggesztése, majd befejezetté nyilvánítása jelentős anyagi veszteséget okoz a klubnak. Kiestek a hátralévő meccsek jegybevételei, a mérkőzések reklámbevételei. Több szponzor is jelezte, a jelen helyzetben nem tudja vállalni kötelezettségeit. Így az egyesület vezetése úgy döntött: a klub jövőbeni működését szem előtt tartva június 30-ig átlagosan 40 százalékkal csökkenti a játékosok és a szakmai stáb jövedelmét.

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004