Oldal kiválasztása

Gyermeknap a városban – Ablak tárlat

Szerző: | 2020-05-25.

Hosszú idő után ismét rendezvény a városban. Több helyszínen izgalmas, a szokványostól eltérő, különböző játékokkal várják a gyerekeket illetve a családokat május 31-én a parton.

A gyermeknapi játék nagy területen zajlik majd ügyelve arra, hogy ne alakulhasson ki nagyobb csoportosulás, a játék mégis önfeledt és izgalmas legyen.
Indulás a Vaszary Villa kertjéből lesz, a többi hat helyszínt a játék során ismerik meg a gyerekek. Az egyes állomásokon a szervezők maszkban fogadják a résztvevőket a játékok során használt eszközöket pedig fertőtlenítik.
Egy szabadban tölthető családi sétára invitálják tehát a családokat, akik egyenek mellett bűvészekkel és mutatványokkal ismerkedhetnek meg a sport feladatok során pedig kézilabdásokkal is találkozhatnak.

A május 31-én, vasárnap 9-13 óra között rendezendő program a Vaszary kertből (Honvéd utca 2-4.) indul.

9-11.30 Az óvodás, kisiskolás gyermekekkel érkező családok indulási ideje

11.30-13.00 A nagyobb gyermekekkel érkezők: indulási ideje

A kisebb és nagyobb gyerekekkel nevező családok mindkét időpontot választhatják.

Minden résztvevő két gombócos fagyi utalvánnyal gazdagodik, amely a Zákonyi sétányi Füredi Fagyizóban váltható be.

Érkeznek a rajzok a Vaszary Alkotóműhely Ablak tárlat kezdeményezésére. Az V. Múzeumi Gyerekszombat keretében meghirdetett program arra buzdítja a gyerekeket, és mindenkit, aki kedvet érez a rajzoláshoz, hogy tegyék ki az ablakukba a kedvenc rajzukat, így létrehozva egy sajátos utcakiállítást.

Az ablakokba kihelyezett rajzokról, festményekről, grafikákról készített fényképet a muzeumpedagogia@furedkult.hu címre várják, a beérkezett pályaműveket feltöltik az Ablak tárlat közösségi oldalára.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004