Bronzérmes a füredi kézilabda csapat

Végsőkig kiélezett mérkőzésen szerezte meg a bronzérmet a Balatonfürdi KSE a kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjében. A füredi csapat végig hátrányban játszott a Veszprémi KKFT-vel szemben, végül döntetlenre hozta a mérkőzést, majd hétméteresekkel szerezte meg a harmadik helyet.

A férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét Szigetszentmiklóson rendezték. A legjobb négy közé három Veszprém megyei alakulat is bejutott. A Balatonfüred a vasárnapi elődöntőben a Telekom Veszprémmel találkozott és tizenhét góllal maradt alul.
Nagy csatát hozott a Magyar Kupa bronzmérkőzése amelyen 25-25-ös rendes játékidő után büntetőpárbaj döntött a harmadik hely sorsáról, amit a Balatonfüredi KSE nyert meg a Veszprémi KKFT-vel szemben.

A füredi kézilabdacsapat hetedszer szerepelt a legjobb négy között, ötödik alkalommal szerezte meg a bronzérmet.

Annak ellenére sikerült megszerezni a bronzérmet, hogy igazán nem játszott jól a füredi csapat, Szöllősi Balázs 12 góljával szinte egymaga tartotta a lépést az ellenféllel.

Balatonfüredi KSE – Veszprémi KKFT 25-25 (11-12) hétméteresekkel: 3-2

Balatonfüredi KSE: Bősz – Rodriguez 2, Varga 2, Topic 2, Dénes, Szöllősi B. 12 (7), Bóka 2. Csere: Andó (kapus), Malinovic 5 (1), Kemény 3 (1), Szűcs, Brandt, Draskovics.
Edző: György László.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.