Oldal kiválasztása

“Gyerünk a moziba be!”

Szerző: | 2021-07-14.

Hosszú kényszerű szünet után, újra a régi módon élvezhetjük a legújabb filmeket. A július 15-21. között meghirdetett mozis hét kampányhoz az ország 21 mozija csatlakozott, köztük a füredi Balaton Mozi is, a cél, hogy felhívják a mozirajongók figyelmét arra, hogy rajtuk múlik a mozi jövője. Jöjjenek moziba, váltsanak jegyet és járuljanak hozzá, hogy a mozi továbbra is fennmaradjon!

Hosszú kényszerű szünet után, újra a régi módon élvezhetjük a legújabb filmeket. Közel másfél évig tartott a moziipar történetének legsötétebb időszaka, hiszen ilyen hosszú ideig, ilyen szigorú korlátozásokkal még a világháború alatt sem kellett a mozirajongóknak nélkülözniük a filmszínházakat, mint a koronavírus alatt. Az elmúlt időszak azért is sok nehézséget tartogatott a mozik számára mert leálltak a forgatások, folyamatosan csúsztak a premierek, a vetítőtermekben pedig maximum az üres székeknek peregtek a filmek.

Májusban azonban, ha korlátozások közepette is, de végre kinyithattak a mozik, és lassanként elindultak a várva várt filmek bemutatói is.

Július 3-a, pedig valószínűleg piros betűvel kerül be a mozik naptárába. Hiszen ekkor értük el hazánkban az 5,5 millió beoltottat, ami a megjelent kormányrendelet értelmében azt jelentette, hogy már védettségi igazolvány nélkül is lehet a vetítéseken részt venni.
Utóbbi intézkedés újra berobbantotta a mozik világát. Már az első héten megsokszorozódott a nézők száma, a második hétvégére pedig újabb ugrás következett. Az első két hétben pedig a filmtörténet nagyon várt produkciói kerültek bemutatásra, így ezek az eredmények nem is annyira meglepőek.

Az elkövetkező mozis héten, 07.15. és 07.21. között meghirdetett kampányhoz az ország 21 mozija csatlakozott, mellyel célunk, hogy felhívjuk a mozirajongók figyelmét arra, hogy rajtuk múlik a MOZI jövője. Jöjjenek moziba, váltsanak jegyet és járuljanak hozzá, hogy a MOZI továbbra is fennmaradjon!

Gyerünk a moziba be, mert most tényleg mindenki bepótolhatja azt, amire az elmúlt másfél évben várt. Nemcsak korlátozások nélkül lehet mozizni, hanem olyan hazai és nemzetközi filmek sora kerül bemutatásra, melyek közül biztosan mindenki megtalálja a számára legizgalmasabbat.

Július 8-án már megérkezett a Marvel mozis univerzumának negyedik fázisa, a Fekete özvegy, de folyamatosan érkeznek a nagyon várt filmek, mint a Space Jam – új kezdet, Az NBA szupersztárja, LeBron James és Bolondos dallamok 2D sztárjai egy csapatban játszanak. Érkezik a Dzsungeltúra, egy izgalmas kalandfilm, melyben Dwayne Johnson a folyami hajóskapitányt, Frank Wolffot alakítja, Emily Blunt pedig Dr. Lily Houghton szerepében látható.

Nemsokára bemutatják a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek is, mely a G.I. Joe univerzum egyik legrejtélyesebb és legkedveltebb karakterének eredettörténete. Nem kell már sokat várniuk a családoknak sem a 2013-as év sikerfilmjének a folytatására a Croodék-ra. De a következő hetekben kerül a mozik vásznára az Idő, a Jeges pokol, és a Becsúszó szerelem is.

A Balaton Mozi kínálata itt látható.

 

Megosztás

Olvass tovább

Programok

< 2024 >
Február
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   

Hírek, Agora

Hírek

Rajzpályázat

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek” címmel rajzpályázatot hirdet a Karitáció Alapítvány.

Agora

  • Hát csak nem már megint egy átkozott szálloda?2024-02-23 16.27AgoraÉs ráadásul annyira szép zöld, hogy csak na. De a lényeg, hogy a turizmus nem cél, hanem eszköz. Az egyik
  • Rendelethez2024-02-23 16.24AgoraKöszönöm az információt! És egyben nagyon gratulálok az illetékeseknek.
  • mozi2024-02-23 15.58AgoraÖrülök a francia filmeknek, de egyébként is a Balaton moziban rendre vetítenek jó filmeket, amik kilógnak a szokásos pláza kínálatból.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Gazdabolt
Bahart
image004