Országjáró Balatonfüreden

A Kossuth Rádió – Országjáró című, a helyi értékekkel, különlegességekkel foglalkozó műsora látogat el Balatonfüredre július 30-án, szombaton. A Vitorlás téren egész nap, sátrakból kialakított Hungarikum Sziget várja az érdeklődőket. Az élő adás 10-12 és 14.30-17.30 között lesz.

Egy hajóban a hungarikumokkal és a magyar értékekkel a Balatonon és Balatonfüreden – ezzel a címmel jelentkezik a hétvégén a műsor, amelyben rendre olyan művészeket, zenészeket, képzőművészeket, lelkes civileket ismerhetnek meg a hallgatók, akik erősen kötődnek szülővárosukhoz, nemcsak lelkesedést és ihletet merítenek közvetlen környezetükből, hanem alkotásaikkal, közösségformáló erejükkel építik és gazdagítják lakókörnyezetüket.

A Balatonfüredre kitelepülő műsorban több füredi vendég is megszólal majd. Az élő adás 10-12 és 14.30-17.30 között lesz.

A Kelén hajó 10 és 11 órakor is kifut a Balatonra, fedélzetén a műsor vendégeivel. 12.15-től a Vitorlás téren a gasztrobusznál az ingyenesen megkóstolható ételek között Jókai-
bablevest is kínálnak majd.

14.40-kor pedig Balatonfüred önkormányzata képviseletében Hári Lenke alpolgármester köti fel a szalagot az Országjáró Vándorbotjára.

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.