Oldal kiválasztása

Szerző: | 2022-12-20.

A vészhelyzeti szabályokról szóló kormányrendelet alapján igazgatási szünetet tartanak a Balatonfüredi Közös Önkormányzati Hivatalban. December 22. és január 6. között a hivatal nem nyit ki, az ügyfélfogadás szünetel.

Ebben az időszakban az önkormányzatok mellett a minisztériumok, a kormányhivatalok is igazgatási szünetet tartanak és leállnak a bíróságok is.

A fővárosi és megyei kormányhivatalok a kormányzati igazgatási szünet időtartama alatt is kötelesek biztosítani a halaszthatatlan közfeladataik ellátását, illetve a jogszabályokban meghatározott hatásköreik gyakorlása körében szükséges azonnali ügyintézést az alábbi szakterületeken:
– a kijelölt kormányablakok esetében kormányablak és okmányirodai, szociális és gyámügyi,
– családvédelmi,
– áldozatsegítési és pártfogó felügyelői,
– fogyasztóvédelmi,
– élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi,
– növény-egészségügyi,
– népegészségügyi,
– munkavédelmi feladatok

A fenti szakterületeken – a kormányablak és a családvédelmi szolgálat kivételével – Veszprémben lesz biztosított az ügyintézés.

Az igazgatási szünet ideje alatt az ajkai, a pápai és a veszprémi (Mindszenty J. u. 3-5. szám alatti) kormányablak fogadja majd az ügyfeleket. Az ügyfélfogadást valamennyi ügytípus esetében, sorszámhúzással és előzetes időpontfoglalással is egyaránt biztosítják a kijelölt kormányablakok.
A családvédelmi szolgálat igénybevételére – előzetes bejelentkezést követően – szintén az említett járási hivatalokban lesz lehetőség.
Részletes információk a kormányhivatal honlapján.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004