Oldal kiválasztása

Életet mentett a rendőr Balatonfüreden

Szerző: | 2023-05-03.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. április 30-án 11 óra körül, hogy Balatonfüreden egy villanyoszlopra mászó idős embert láttak. Babos Tibor rendőr főtörzszászlós, szolgálatirányító parancsnok azonnal a helyszínre sietett, ahol észlelte, hogy az életveszély valós, az idős férfi egy körülbelül 10 méter magas fémoszlopon egyre feljebb mászik. Szóval tartotta a férfit, majd megnyugtatta és lebeszélte végzetes tervéről, és kérte, induljon el lefelé. A férfi a határozott rendőri fellépés hatására lassan visszamászott, akit a szolgálatirányító parancsnok lesegített az oszlopról, majd visszakísérte őt az úthoz, leültette, és az időközben értesített mentőszolgálat kiérkezéséig felügyelet alatt tartotta – áll a rendőrség tájékoztatójában.

A 79 éves helyi lakos az intézkedő rendőrnek elmondta, hogy egy családi veszekedés után támadt az a rossz ötlete, hogy önkezűleg eldobja az életét.

Az idős férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Amennyiben úgy érzi, nehéz lelki helyzetben van és nem tud egyedül megküzdeni problémáival, hívja a lelkisegély szolgálat a nap 24 órájában működő 116-123-as számát!

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004