Oldal kiválasztása

Harley Fesztivál – Szombaton motoros felvonulás

Szerző: | 2023-06-05.

Négy év szünet után újra Harley Davidson Fesztivál Alsóörsön. Koncertek és bemutatók. Június 10-én, szombaton, motoros felvonulás Füreden keresztül.

A legendás zenés-motoros találkozót hosszabb szünet után újra megrendezik június 7-11. között Open Road Weekend néven.

Kereken húsz szezont élt meg minden idők egyik legsikeresebb és leghangulatosabb motoros fesztiválja – a Harleysok 1999 óta nyitották motorzúgással és jófajta rockzenével a nyarat Alsóörsön. Idén újra felbőghetnek a motorok, új köntösben, új néven, új szervezőgárdával, de eredeti hangulatban, Open Road Weekend néven tér vissza a guruló rockbuli, olyan sztárokkal, mint Charlie, Deák Bill Gyula, a Zorall zenekar, az Aurora, a Sing Sing, vagy éppen a Takáts Tamás Blues Band és a kereken ötven esztendős Lord zenekar.

A már tradícióvá vált motoros felvonulás idén sem marad el, június 10-én, szombaton, 12 órakor indul a menet az alsóörsi kempingből. Alsóörs-Csopak-Balatonfüred-Aszófő-Paloznak-Lovas-Felsőörs-Balatonalmádi-Alsóörs az útvonal. Füreden, várhatóan egy óra körül, a 71-es úton mennek keresztül a motorosok.

Újdonság, hogy szerdán és csütörtökön, többek között a balatonfüredi lakcímkártyával rendelkezők, ingyen léphetnek be a fesztiválra.

Június 10-én, szombaton a felvonulás idején útlezárásokra kell számítani. Részletek itt.

További információk itt.

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004