Agora

Mi tekintettel vagyunk a személyiségi jogokra, elutasítjuk a gyűlöletkeltést, a rágalmazást. Kérjük, hozzászólásában tegyen így Ön is! Fenntartjuk a jogot mindazon hozzászólások visszautasítására is, amelyek valamilyen faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, illetve durva kifejezéseket vagy személyes adatokat tartalmaznak. A kulturáltan megfogalmazott, jobb esetben érvekkel alátámasztott kritikáknak helyet adunk, külön örülünk, ha mindezt nevével együtt vállalja a komment író. A vádaskodó, indulatos és személyeskedő hozzászólásokat azonban nem közöljük.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

875 Hozzászólások
 1. Attila írta

  2019 tesco parkoló. Gratulálok ! Évek óta képtelenek kiépíteni egy normális ki és beléptető rendszert fizető automatával. 30 éve vannak az országban hasonló rendszerek akkor itt miért kell “Balkáni” megoldást alkalmazni ? Sárga mellényes jegyszedő 30 fokban , feltorlódott sor meg hatalmas. Európa egyre messzebb van !

 2. Sentinel írta

  Busznak: Az igazi pesszimista már a jelennel is elégedetlen.

 3. szkeptikus írta

  Jó lenne, ha valaki, az illetékesek közül, odafigyelne a rendelőintézet honlapjára! Ha finoman akarok fogalmazni, akkor azt írom, hogy félrevezetik a tájékozódni kívánó polgárt – de nyugodtan írhatom azt, hogy a közölt adatok nem felelnek meg a valóságnak. Ez senkit nem érdekel? Az érdeklődő menjen, ahová akar, kit érdekel, hogy mit olvas a honlapon?
  Nem a levegőbe beszélek, konkrét példát mondok. Az orvost nem kívánom megnevezni, nyilván nem ő szerkeszti a honlapot, ami szerint a szakrendelés reggel 7-kor kezdődik egy adott napon. Odamegyek reggel 7-re, a portán fölvilágosítanak, hogy a rendelés csak 8-kor kezdődik. Amikor megemlítem a hölgynek, hogy a honlapon 7 óra áll, mosolyogva mondja: nekem 8 óra van ideírva. Remek! Fölballagok az emeletre, az ajtóra ki van írva: rendelés 7:30-tól.
  Nos, ha már a tájékoztatás ilyen színvonalú, akkor mit várjunk a továbbiaktól?
  Zárásképpen: az bizonyult igaznak, ami a rendelő ajtajára volt kiírva. Vagyis még a portán is félrevezetik az embert! Köszönjük szépen!

 4. Egy helyi járati utas írta

  Ha már a “hozzáértő” közlekedési szakembereknek olyan helyi járati menetrendet sikerült megalkotniuk, amelyet kèptelenek tartani a sofőrök, legalább tartsák be a menetrendben szereplő csatlakozásokat. A felső városrészből induló 1-es helyijárat rendszeresen késik, így a pályaudvaron lekéssük a 4-es helyi buszt. Ezzel lehet(ne) eljutni a szabadstrandra! Hogy alapozzon így bàrki a helyi járatokra, ha egy csatlakozásban sem lehet megbízni? Csodálkozunk, ha kevesen utaznak? Kérem az illetéseket rendeljék el, hogy az 1-es buszt (késsen az bármennyit) várja be a 4-es a pályaudvaron. Vegyük már komolyan, ha szolgáltatunk!

  1. m.e. írta

   Ezzel csak az a gond, hogy a 4-3-as buszok a vonatokhoz viszik vagy hozzák az embereket “kelet Füredről” a vasútállomásra.Mert a gyors nem áll meg Arácson. Tehát ha azok késnek a strandra járok miatt akkor a vonatot késik le az emberek. A megoldás a menetidő betartása, még, ha nyáron ez lehetetlen is.

  2. busz írta

   Milyen lehetetlen? A felső városrészben egyáltalán nincs sok autó. Ha pesti buszokról írná ezt, úgy megérteném, vagy ha végig a 71-esen menne, akkor is, de ez így nem igaz.
   A helyijáratos menetrend igenis rossz, kényelmetlen és amíg ezek a régi klíma nélküli buszok járnak rajta, én inkább megyek gyalog. Hallom én, hogy így nincs pénz, úgy nincs pénz, de nem érdekel, nem fogok aszalódni a 40 fokban. Én ezen a módon tiltakozok és úgy néz ki vannak telítettségi problémák mert sokszor ÜRESEN megy a helyijárat..
   … vagy talán mégse olyan tökéletes az a menetrend?

 5. Dr. Kupcsulik Bálint írta

  Érdeklődni szeretnék, hogy a Koch borászat miért nem veszi vissza a kiadott poharakat?

 6. András írta

  Mikor várható, hogy megjelennek Fürden a minőségi street food ételek? Zsíros lángost, mirelit sült krumplit áruló igénytelen büféből van száz. Művészkedő, túlárazott, divat éttermekből is jól állunk. Már csak néhány normális hely kellene, ahol egy család minőségi gyorsételeket tud enni. Pl. Zing, Paneer, Pizza Me, Pad Thai stb. Esküszöm, már egy normális giroszos is boldoggá tenne.

  1. kaja írta

   Azt tudja, hogy 10+ éve még McDonalds is lehetett volna itt, csak elvileg a parti vendéglátósok megtorpedózták mert féltették az érdekeiket? Ön szerint egy megfizethető és ehető minőségű streedfoodoshoz jobban állnának hozzá? Nekem már nincsenek illúzióim. Ezt kell szeretni, majd eszek máshol…

  2. judit írta

   Való igaz, hogy Balatonfüreden nincs normális streetfood. Sok ember csak jön-megy a korzón. S vannak, akik nem beülni szeretnének egy-egy család számára 15-20.000 Ft/alkalom áron, hanem enni valamilyen egyszerű menüt, vagy valamilyen utcai ennivalót. Itt sajnos nincsen sem minőségi, de még minőség alatti sem. Miért nem lehet itt ezt megvalósítani. Miért csak az éttermek érdekeit kell kiszolgálni. Sajnos ma még egy csomó ember nem engedheti meg magának, hogy délben is és este is, ha enni akar valamit akkor éttermekbe üljön be. Nagyon hiányzik a streetfood!!!! Ezért van az, hogy legtöbben nekiállnak és a bérelt panzióban egy tál ételeket készítenek és a nyaralásuk alatt alig esznek normális ételt!!!

 7. Névtelen írta

  Olvasom a sok levelet,aztán NEM tudom ki van mögötte? Talán lehetne NÉVVEL írni.Nem szégyen leírni amit gondolunk, hisz MI itt lakunk ebbe a GYÖNYÖRŰ városban, és ha van VÉLEMÉNYÜNK, hát tessék.Nem bántanak senkit,csak legfeljebb MEGFOGADJÁK a tanácsot,vagy egyebet .TESSÉK -TESSÉK ÍRJON MINDENKI. APPEL MIKLÓS

  1. Névtelen 2. írta

   Írunk, írunk! Engedje meg, hogy eldöntsük, hogy névvel, vagy név nélkül! Van aki minden érában jó helyen van, így könnyű! 🙂

 8. Csarnok fák írta

  Támogatom a faültetést a vásárcsarnok környékére. Tényleg klassz hely, padok is vannak, el lehetne ott lenni de tényleg semmi árnyék nincs és nyáron egy forró betondzsungel az egész.

 9. Paloznaki írta

  Idáig nagy nehezen, de elfogadtuk hétvégén használhatatlan a kerékpárút kūlönböző rendezvėnyek miatt. Azért az mégis túlzás ,hogy a 71 es főùton kerėkpárversenyt rendeznek mindenféle felvezetės nelkūl vasárnap.Semmi nem tajékoztatta a közlekedőket. Balatonfūreden a benzinkuttôl indultak rá a forgalmas főutra bįztosìtás nélkül.
  Ki vállalta ezért a felelősėget? Ha Balatonfüreden felelötlenül rendezik a programokat ės el is fogadják ezt a káoszt, kérem kìméljék a kõrnyék még ėlhető településeit.