Indul a nosztalgiahajó

Újabb program, amiért érdemes március 15-én a városba jönni. A hosszú hétvégén Füredre érkezik a Csongor nosztalgiahajó, amellyel a gyerekek ingyen, a felnőttek kedvezményesen hajózhatnak ki a Balatonra. A kilencvenéves Csongor majd csak áprilistól indul rendszeresen a kikötőből.

 

– Várhatóan jó idő lesz a hosszú hétvégén, ezért úgy gondoltuk, hogy színesítve a város programjait, a szokásosnál korábban elindítjuk a sétahajót. Egyelőre csak március 15-18 között közlekedik a Csongor, a tervek szerint április 1-től indítjuk el rendszeresen a sétahajót. A főszezonban pedig majd ismét a Kelén érkezik Füredre – válaszolta érdeklődésünkre Domján Tamás, füredi körzeti állomásfőnök.

A 45 férőhelyes nosztalgiahajó a szokásos egy órás utat teszi majd meg a tavon a füredi kikötőtől a tihanyi hajóállomásig és vissza.

A Balatoni Hajózási Zrt. akciót hirdet a hosszú hétvégére: 14 éves korig a gyerekek ingyen, míg a felnőttek kedvezményes áron (1.500 Ft) tehetik meg az egyórás hajóutat.

Indulási időpontok: 11.00, 12.30, 14.00 és 16.00 óra. A jegyek a hajón kaphatók, de üdülési csekkel is lehet fizetni.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.