Oldal kiválasztása

Foci Eb és DumaFüred

Szerző: | 2012-06-06.

Foci Eb a SunCity-ben. A Labdarúgó Európa-bajnokság valamennyi televíziós mérkőzése látható lesz a megújult szórakoztató központ nagyszínpadán felállított óriáskivetítőn. A meccsek közötti szünetben a hétvégéken a Dumaszínház tagjai lépnek fel. A programokra nem kell belépőt fizetni.

 

Június 8-án, az Eb nyitó mérkőzésével kezdődik a SunCityben a bő foci hónap. A július 1-ig zajló Európa-bajnokság mérkőzései között minden pénteken és szombaton stand-up comedy lesz a parkban, most pénteken elsőként a Dumaszínházas Hajdú Balázs míg szombaton Mogács Dániel lép fel.

– Egy hatalmas, 14 négyzetméteres kivetítőn, színpadi hangosítás mellett lehet majd nézni nálunk a mérkőzéseket. A nagyszínpadon egyszerre akár négyszázan is tudják majd követni a meccseket, igazi jó hangulat várható tehát. Rossz idő esetén a rendezvénysátorban lesznek a közvetítések. Minden pénteken és szombaton, a napi két mérkőzés között este nyolctól a Dumaszínház sztárjai adnak műsort. A programokra ingyenes a belépés – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Lucza Árpád, a SunCityt üzemeltető S.D. Park Kft. társtulajdonosa.

A cégvezető hozzátette: július közepétől hétvégenként koncerteket rendeznek majd, fellép többek között a Budapest Bár, a Heaven Street Seven, a Compact Disco, Ganxsta Zolee és a Kartel illetve az Irie Maffia. És ide költözik a Dumaszínház is, DumaFüred néven itt lépnek majd fel a hazai stand-up comedy legjobbjai.
Részletes program alább csatolva.

– Új, tartalmas programokat kínálunk az idén, a főszezoni hétvégéken pedig újra lesznek koncertek is. Június első hétvégéjétől már nyitva lesz a park három klubja és az összes bár. Egyeztettünk az önkormányzattal illetve a kemping üzemeltetőjével, megállapodtunk abban, hogy a koncerteket este 9 és 11 óra között tartjuk meg, utána csak a klubokban szól majd a zene, így senki nyugalmát sem zavarjuk majd – fogalmazott Lucza Árpád.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hamvas Napok

2024-03-22-23. Irodalmi Szalon

Irodalom és filozófia Hamvas Béla jegyében.

< 2021 >
Június

Hírek, Agora

Hírek

Teljes útzár

Március 11-14. között ívóvíz hálózati munkálatok miatt teljes útlezárás lesz a Táncsics utcában.

Agora

  • Mária2024-03-17 14.24AgoraSokan voltak a koncerten, teltház volt. Többször hallottam zenélni, de ez volt eddig a legjobb műsora.
  • cinikus2024-03-17 09.05AgoraSzép volt az ünnepi beszéd. Még szebb lett volna, ha a nagyobbik részét nem a központban írták volna.
  • morze2024-03-17 08.51AgoraSzép gondolattal zárja a polgármester a beszédét. Valóban jó és érdemes itt élni. De az lenne a kérésem, hogy a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004