Oldal kiválasztása

Ültess fát – Tegyél a klímavédelemért Füreden is

Szerző: | 2020-03-06.

Tavaszi lakossági faültetési akciót hirdet az önkormányzat, amelynek keretében díszfákat igényelhetnek a helyi lakosok a saját kertjeikbe. A facsemetéket az önkormányzat ingyenesen biztosítja. Pályázni, egy online igénylőlap kitöltésével, kizárólag itt, a honlapon megadott linken lehet.

Az őszi akció után újabb faültetési programot hirdet az önkormányzat. A pályázaton minden balatonfüredi lakos részt vehet, aki az előző kiírásban nem volt az igénylők között. Egy ingatlanra legfeljebb 3 darab 8/10-es törzs körméretű, földlabdás fa kérhető.

A pályázatra március 14-ig várják a jelentkezéseket.

Jelentkezni itt lehet.

A facsemeték kiszállításáról a Probio Zrt. gondoskodik, az ültetés a pályázó feladata, melyet a szállítás napján köteles elvégezni.
Az igényelhető fajták közül a készlet erejéig választhatnak a pályázók. A jelentkezések iktatása a jelentkezés sorrendjében történik mindaddig, amíg a 200 darabos keret ki nem merül. A keret kimerülése esetén a jelentkezés lehetősége lezárul.

Az önkormányzat megbízásából a Probio Zrt. szerzi be a csemetéket a lakossági igények alapján – legfeljebb 200 darabot – melyek 220 cm törzsmagasságú sorfák, jól bírják a városi körülményeket, és gondozás szempontjából nem túl igényesek.

Az ültetési időszak az eredményhirdetés után azonnal elkezdődik.

A részletes felhívás itt olvasható.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Charlie 77

2024-07-15. 20.30 Balaton Szabadidő Központ

Koncert.

Hírek, Agora

Hírek

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

fény

2024.06.25.

Szép lett az Esterházy kastély, de este vak sötétben kell arrafelé mászkálni. Egyetlen lámpa nem világítja meg azt a szép…

film

2024.06.07.

Elég érdekes a filmfesztivál helyi programja. Gyakorlatilag a nagyobb filmeket csak Veszprémben lehet látni, itt és Almádiban elsősorban a kisebb…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart